Zaken-Golf en Etiquette

 

Een combinatie van drie dingen welke het voor alle partijen prettig zal maken om  zaken te doen bij een partijtje golf.

Men zegt wel eens : als je iemand goed wil leren kennen ga er dan een partijtje mee golfen, dan merk je het gauw; is hij/zij correct, eerlijk, dynamisch, proactief, punctueel enz. 

Golfen en zaken doen gaan goed samen. Het is belangrijk dat men weet hoe men omgaat met de zakenpartners op de golfbaan, wat men kan zeggen en wat men beter zwijgt. 

Uw zakenpartner weet het wel als u hem prijst voor een “zogezegde goede bal “ als dat niet zo is, daar zal hij uit concluderen dat het zakendoen ook maar zus en zo is. Komt zijn/haar bal in de bunker, hark deze dan  voor hem/haar, het spel gaat sneller vooruit, maar uw zakenrelatie zal dit opmerken en het klasseren onder de noemer  van “ Gentleman/ Lady” . Ook hole 19 (de bar) is belangrijk, na het golfen heeft u de mogelijkheid uw zakenpartner dat gevoel te geven nl. dat u iemand bent met wie het fijn is om zaken te doen. Dat hij op u en uw bedrijf kan rekenen.

De Zaken-Golf en Etiquette training gaat van: zich correct voorstellen, telefoon, etiquette op de baan, speechen enz. deze training kan gegeven worden bij een lunch of diner, op de golfbaan, of op het bedrijf zelf.

Heeft u interesse in het volgen van deze training? Vul het contactformulier in met uw gegevens, dan contacteer ik u zo spoedig mogelijk. 

Rose Mary.  www.rosemary.be  

Contactformulier

 

template joomla